ROENDEFR
 

Specialisti

PRINCIPII GENERALE IN ACTIVITATEA SUPRAWEG LOGISTIC

Dirigintele de santier activeaza ca reprezentant al investitorului si este unul din factorii importanti care urmareste realizarea lucrarilor de constructii cu respectarea cerintelor de calitate si incadrarea in termenele si valorile stabilite in contractul de executie.

Interesul investitorilor este sa foloseasca diriginti de santier autorizati si cu pregatire profesionala ridicata ca si garantie pentru protejarea intereselor acestora referitoare la investitie.

Dirigintele de santier il reprezinta pe investitor in relatiile acestuia cu toti factorii implicati (proiectanti, antreprenori, furnizori, prestatori de servicii) in realizarea unei constructii.

Dirigintele de santier raspunde fata de organele abilitate ale statului, pentru executia conforma cu proiectul si cu reglementarile tehnice in vigoare.

Responsabilitatile dirigintelui de santier:

In perioada de pregatire a executarii lucrarilor

In perioada de executare a lucrarilor

La receptia lucrarilor

In perioada dintre receptia la terminarea lucrarilor si receptia finala

Prin contractul de consultanta pe care il incheiem cu investitorul se pot prevede si alte cerinte, specifice acestuia, pentru serviciile de consultanta asigurate de SUPRAWEG LOGISTIC de supraveghere de santier cu diriginti de specialitate autorizati.